HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Wellness

 • Daleka putovanja

 • Avio karte

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Tečaj jezika London, zimski praznici na tečaju za uzrast 12-17 godina , 8 dana / 7 noćenja

Datumi putovanja:

 • 05 - 12.01.2019.

Vrsta prijevoza:

avionom iz Zagreba

Cijena:

od 9.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  05.01.2019. subota

  Dolazak u London, aerodrom Heathrow (Terminal 2), u 16:05 sati (let broj OU490), prijevoz do smještaja;

  Navečer Campus tour i aktivnosti.

 • 2. dan:

  06.01.2019. nedjelja

  Cjelodnevni izlet u Brighton.

 • 3. dan:

  07.01.2019.ponedjeljak

  Ujutro testovi znanja i prve lekcije.

  Popodne posjet Nacionalnoj galeriji.

 • 4. dan:

  08.01.2019. utorak

  Ujutro lekcije.

  Popodne poludnevni izlet u Greenwich.

  Navečer odmor u rezidenciji (opcionalno večera i musical).

 • 5. dan:

  09.01.2019. srijeda

  Cjelodnevni izlet u London, uz voznju rijekom Temzom.

  Navečer Campus tour i aktivnosti.

 • 6. dan:

  10.01.2019. četvrtak

  Ujutro lekcije.

  Popodne poludnevni izlet u London i pješački razgled.

 • 7. dan:

  11.01.2019. petak

  Ujutro lekcije.

  Popodne poludnevni izlet u London i posjet Prirodoslovni muzej (Natural History Museum).

  Navečer shopping u Covent Gardenu.

 • 8. dan:

  12.01.2019. subota

  Ujutro lekcije.

  Prijevoz na aerodrom Heathrow (Terminal 2); Polazak aviona u 16:50 sati (let broj OU491) prema Zagrebu;

   

 • Cijena:

  Cijena aranžmana po osobi: 9.990 kn

 • Cijena uključuje:

   

  o Nastava: 15 sati; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe.
  o Smještaj: u sklopu hostela gdje se održava i nastava, četvrerokrevetne sobe s zajedničkom kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike.
  o Obroci: puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u hostelu, polaznicima su organizirani lunch paketi ili voucheri za obrok za ručak.
  o Program aktivnosti: filmske večeri, umjetničke radionice, talent show, kviz, društvene igre,...
  o Izleti: tijekom boravka od jednog tjedna organiziran je cjelodnevni izlet u Brighton (Brighton Pier, Brighton Pavillion, British Airways i360 ili Sea Life s uključenom ulazicom, shopping), jedan produženi poludnevni izlet u poslijepodnevnom i večernjem terminu (British Museum i shopping u Oxford Street, Natural History Museum i shopping u Covent Garden, Museum of London i shopping u Westfield ili Science Museum i shopping u Stratford City), jedan poludnevni izlet s uključenom ulaznicom (London Eye, River Cruise, Tower of London ili Madame Tussauds) te tri poludnevna izleta u poslijepodnevnom terminu (Westminster walking tour, Royal Greenwich, National Gallery, Tate Modern, Portobello Road Market, Theatreland walking tour, V&A Museum, Camden Town walking tour, Olympic Park, Imperial War Museum, National History Museum ili Science Museum)
  o Karta za javni gradski prijevoz u Londonu (zona 1-3)
  o Knjige i nastavni materijal
  o Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja
  o Nadzor i briga stručnog osoblja
  o Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama
  o Prijevoz zračna luka – smještaj – zračna luka 
  o Pratitelj iz Zagreba

   

 • Cijena ne uključuje:

  o Putno zdravstveno osiguranje
  o Osiguranje od otkaza putovanja

 • Napomena:

  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr
  Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

  Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

   

  Odg. organizator: PBZ Travel

Zimski kamp škole Oxford International Education Group organiziran je u sklopu hostela Via Lewisham. Hostel se nalazi između 2. i 3. zone Londona. Na pješačkoj je udaljenosti od stanice Hither Green od koje se do centra Londona stiže vlakom za 20 minuta tako da polaznici mogu s pratiteljem grupe upoznati sve znamenitosti Londona. U sklopu zimskog kampa polaznicima su na raspolaganju svijetle i prostrane učionice, prostorije za razne igre i druženje, kantina, lounge i besplatan Wifi. Smještaj polaznika organiziran je četverokrevetnim sobama s kupaonicom unutar istog objekta. Program je vrlo zanimljiv jer osim nastave uključuje i svakodnevne razglede Londona te brojne zanimljive aktivnosti.

Korisne info uz grupni polazak:

Pratitelj grupe

 • Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.

Dolazak grupe na odredište

 • Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera (ovisi o vremenu dolaska u školu).

Ispitivanje znanja / raspored po grupama

 • Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.

Nastava

 • Tijekom boravka od jednog tjedna organizirano je 15 sati engleskog jezika (3 sata dnevno) u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima. Zbog cjelodnevnih izleta mogućnost je da jedan dan nastava bude i u jutro i poslijepodne.. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju.

Knjige i nastavni materijal

 • Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj i depoziti

 • Smještaj polaznika organiziran je u hostelu Via Lewisham u četverokrevetnim sobama s kupaonicom. Kreveti u sobama su na kat. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.

Obroci

 • Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete.

Izleti i aktivnosti

 • Škola organizira izlet u Brighton te svakodnevne obilaske Londona koji su uključeni u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje te jedan poludnevni izlet s plaćenom ulaznicom dok se ulaznice u objekte koji se posjećuju izvan programa plaćaju se na licu mjesta ako postoje, osim ako nije naznačeno kod paket aranžmana da uključuju ulaznicu. Škola organizira program zabavnih i kulturnih aktivnosti kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

Viza

 • nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!

Struja

 • Napon u Velikoj Britaniji je 220-240v AC 50hz – potreban adapter

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upitT. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.