HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Uskrs u Londonu, stopama malog čarobnjaka, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 10 - 13.03.2020.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 4.580 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB - LONDON

  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i let zrakoplovom Croatia Airlines iz Zagreba za London na liniji OU 494 u 14:15 sati. Dolazak u London u 15:35 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do hotela, po dolasku prijava i smještaj u hotel. Nakon kraćeg predaha, zajednički odlazak na stanicu King Cross gdje se nalazi čuvena „skrivena“ stanica 9 ¾, a uz King Cross nalazi se željeznički kolodvor St. Pancras otkud je poletio čarobni automobil Ford Anglia prema Hogwartsu u filmu „HP i odaja tajni“. Potom odlazak s voditeljem putovanja javnim prijevozom do Covent Gardena, odnosno prema četvrti Soho. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme s voditeljem putovanja ili u individualnom aranžmanu. Noćenje.

 • 2. dan:

  1. LONDON: tematski razgled STOPAMA MALOG ČAROBNJAKA

  Doručak. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju Londonom u kojoj ćemo posjetiti lokacije korištene u serijalu o malom čarobnjaku Harryju Potteru. Svoju šetnju počet ćemo na Picadilly Circusu – tu su se Hermione, Harry i Ron teleportirali nakon vjenčanja. Potom ćemo prošetati do Buckinghamske palače, posjetiti lokaciju korištenu za snimanje Ministarstva magije te otići do Westminstera, lokacije koja je ne samo korištena u serijalu već na kojoj se nalaze i najvažniji simboli grada: Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, itd. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Temzi do mosta Tower (doplata na licu mjesta), mogućnost posjeta Tower of London. Ostatak dana za aktivnosti prema želji. Za sve koje ne zanima Harry Potter preporučujemo individualni odlazak u neke od svjetski poznatih muzeja ili galerija. Noćenje.

 • 3. dan:

  1. LONDON: fakultativni izlet na WARNER BROS HARRY POTTER STUDIO TOUR

  Doručak. Prijepodne odlazak s voditeljem putovanja u obilazak Warner Brothers filmskih studija u kojima je sniman serijal – zakoračite u scene iz serijala o malom čarobnjaku koje su se tu snimale duže od 10 godina; posjetite originalne filmske setove s kostimima koji su korišteni u serijalu, a dobit ćete pregled i nad tehnologijom koja je korištena, itd. (uplata ovog izleta moguća je samo u poslovnici prilikom kupovine paket-aranžmana, na izlet se ide gradskom željeznicom - doplata za kartu za prijevoz na licu mjesta. Broj ulaznica je ograničen i ovisi o raspoloživosti u trenutku rezervacije). Povratak u grad i slobodno poslijepodne. Za putnike koji ostaju u gradu slobodno vrijeme za obilazak brojnih muzeja, kupovinu i osobne programe. Predlažemo odlazak na Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu ili objed u tipičnom londonskom pubu, šetnju do Abbey Roada, ulice koju su proslavili Beatlesi fotografirajući se na pješačkom prijelazu te ulice za album Abbey Road iz 1969. godine, itd. Navečer preporučujemo otići na neki od brojih sjajnih mjuzikala! Noćenje.

 • 4. dan:

  LONDON - ZAGREB

  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan za posljednje šetnje, odlaske u muzeje kojima London obiluje (u mnoge je ulaz besplatan), zadnju kupovinu. Predlažemo ujutro odlazak s voditeljem putovanja u slavni muzej Mme Tussaud (doplata za ulaznicu kod voditelja putovanja), a potom ćemo se spustiti do South Banka i otići do jedne od najpoznatijih londonskih atrakcija, panoramski kotač British Airways London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad (doplata kod voditelja putovanja). Povratak u hotel i polazak transfera za zračnu luku u 17:00 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 20:00 sati. Dolazak u Zagreb u 23:15 sati po lokalnom vremenu.

 • Cijena:

  Polazak:
  4 dana / 3 noćenja

  GARANTIRANO
  10.-13.4.2020.
  Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 4.780 kn
  FM* 4.580 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu 1.090 kn
  Popust za djete na pomoćnom ležaju (na redovnu cijenu) 200kn

  (Zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.090 kn uključene u cijenu)

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  *Treći krevet je pomoćni ležaj na razvlačenje.

  Doplata za Harry Potter Studio Tour: 480 kn (odrasli), 370 kn (djeca od 5-15 godina)

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz zrakoplovom Zagreb-London-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u centralnom Londonu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s buffet doručkom, transfer od/do zračne luke u Londonu, razglede pješice i javnim prijevozom uz voditelja putovanja, te troškove organizacije i prodaje putovanja

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, te troškove osobnih narudžbi.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA (prema stanju iz listopada 2019. god., mogu biti podložne promjeni): ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 30 GBP; British Airways London Eye i 4D Cinema Experience 28 GBP odrasli, djeca od 5-14,99 22 GBP; Tower 28 GBP, 13 GBP za djecu od 5-14,99 godina; vožnja Temzom (jedan smjer) - Westminister/Tower Pier 12 GBP za odrasle, 8 GBP za djecu od 5-14,99 godina; Westminster Abbey 23 GBP; St Paul's Cathedral 20 GBP; nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

 • Napomena:

  Program London za djecu i odrasle klasičan je city break London program u kojem se obilazi sve što se u city break programu Londona uobičajeno razgledava, a istodobno je program nadopunjen lokalitetima koji se pojavljuju u slavnom serijalu o malom čarobnjaku, što ga čini pogodnim za razne vrste putnika.

  Obilazak studija WB i prezentacije STVARANJE HARRYJA POTTERA fakultativan je dio programa koji se obvezno doplaćuje prilikom rezervacije aranžmana. Cijena obilaska isključuje doplate za javni gradski prijevoz do studija, ulaznice za javni gradski prijevoz do studija doplaćuju se na licu mjesta. Broj ulaznica za studio je ograničen.

  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

  Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlines objavljenom u srpnju 2019. godine i podložna su promjeni.

  Odg. organizator: Atlas

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.