HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Izleti

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Zimski praznici u Edinburghu, autobusom iz Zagreba, 8 dana / 7 noći

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Zagreba, brodom iz Amsterdama

Cijena:

od 3.890 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – AACHEN
  Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem prema Aachenu, gradu Karla Velikog smještenog u neposrednoj blizini belgijske i nizozemske granice, smještaj u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  AACHEN – AMSTERDAM – BROD
  Doručak. Odjava iz hotela i nastavak putovanja prema Nizozemskoj. Po dolasku u Amsterdam panoramski razgled nizozemske prijestolnice. Ukrcaj na brod u večernjim satima i smještaj u dvokrevetne unutarnje kabine. Noćna plovidba. (Napomena: Zadržavanje u Amsterdamu ovisi o satnici broda, bude li satnica isplovljavanja dopuštala, razgled Amsterdama će biti detaljniji. U suprotnom nastavak razgleda Amsterdama bit će u povratku.)

 • 3. dan:

  BROD - NEWCASTLE UPON TYNE - EDINBURGH
  Doručak na brodu. Dolazak broda u britansku luku Newcastle u jutarnjim satima. Iskrcaj i putovanje prema Edinburghu. Po dolasku u Edinburgh, današnji glavni grad Škotske, panoramski razgled autobusom i kraće slobodno vrijeme za ručak i okrepu. U poslijepodnevnim satima smještaj u hotel IBIS Centre South Bridge u strogom središtu grada. Slobodno vrijeme za kraći odmor, potom predlažemo odlazak s voditeljem putovanja u večernju šetnju gradom. Noćenje.

 • 4. dan:

  EDINBURGH
  Doručak. Poslije doručka odlazak s voditeljem putovanja u pješački razgled. Povijesno središte srednjovjekovnog grada UNESCO je proglasio svjetskom kulturnom baštinom, a među brojnim povijesnim spomenicima ističe se edinburški dvorac (ulaznica uz doplatu na licu mjesta). Pozornost privlači i službena kraljičina rezidencija u Škotskoj, Holyroodhouse Palace. Između rezidencije i dvorca nalazi se povijesna ulica Royal Mile iz koje izlazi više od 60 uličica u srednjovjekovni grad... Slobodno poslijepodne za samostalno istraživanje prekrasnog Edinburgha, grada kojeg zbog vrlo živog kulturnog života i činjenice da su u njemu
  živjeli i radili mnogi poznati mislioci i književnici nazivaju i „Atenom sjevera“. Budući da se nalazimo u zemlji whiskeyja, svakako vrijedi posjetiti Scottish Whiskey Experience. Za ostatak dana predlažemo posjet škotskoj Nacionalnoj galeriji s jednom od najvažnijih zbirki slika u Europi. A ako Vas umjetnost toliko ne zanima, svakako ćete uživati u proučavanju živahne pub i restoranske scene. Noćenje.

 • 5. dan:

  EDINBURGH - STIRLING - NACIONALNI PARK TROSSACHS/LOCH LOMMOND – EDINBURGH
  Doručak. Odlazak na poludnevni izlet, prva postaja bit će posjet dvorcu Stirling, jednom od najvećih i najimpresivnijih dvoraca u Škotskoj i Zapadnoj Europi kako s povijesnog tako i s arhitektonskog aspekta. Ovdje je okrunjena Maria Stewart (plaćanje ulaznice na licu mjesta). Poslije posjeta dvorcu nastavak putovanja prema nacionalnom parku Trossachs, prvom nacionalnom parku u Škotskoj i preko jezera Loch Lommond, dugačkog 40 km i okruženog prekrasnim krajolikom s planinskim vrhuncima i brdima. Riječ je doista o idiličnom krajoliku nevjerojatnih prirodnih ljepota s više od 720 četvornih kilometara neukroćenih i bajkovito lijepih pejzaža. U drugoj polovici dana povratak u Edinburgh i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

 • 6. dan:

  EDINBURGH - NEWCASTLE UPON TYNE - BROD
  Doručak. Odlazak iz hotela i putovanje prema Newcastleu. Ako vrijeme ukrcaja dopusti panoramski razgled Newcastlea, grada koji ime duguje dvorcu kojeg je 1080. sagradio sin Vilima I. Osvajača, Robert II. Normanski. Poznat kao industrijski grad, Newcastle upravo zato svakog posjetitelja iznenadi svojim šarmom i zanimljivom arhitekturom... Ukrcaj na brod i smještaj u kabine. Noćna plovidba prema Amsterdamu.
   

 • 7. dan:

  BROD - AMSTERDAM - MANNHEIM/LUDWIGSHAFEN
  Doručak na brodu. Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Po iskrcaju odlazak u Amsterdam, slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti u nizozemskoj prijestolnici. Predlažemo posjet nekom od poznatih muzeja ili vožnju brodom amsterdamskim kanalima. U poslijepodnevnim satima nastavak putovanja prema Njemačkoj i smještaj u hotel u Mannheimu. Noćenje.

 • 8. dan:

  MANNHEIM/LUDWIGSHAFEN – HEIDELBERG – ZAGREB
  Doručak. Odjava iz hotela i kratka vožnja do najstarijeg sveučilišnog grada Njemačke, Heidelberga. Posjet lijepoj povijesnoj jezgri smještenoj uz rijeku Neckar uz romantične ruševine dvorca i šetnja do katedrale - viteška kuća - jezuitska crkva - staro i novo sveučilište - glavni trg. Kraće slobodno vrijeme. U nastavku puta vožnja kroz Njemačku i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  CIJENA PAKET-ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 3.690 kn / 3.890 kn

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom, voditelja putovanja, smještaj u hotelima 3/4* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV u Njemačkoj i Škotskoj na osnovi noćenja s doručkom: 1 noćenje u Aachenu u hotelu 3*, 3 noćenja u središtu Edinburgha u hotelu Ibis Centre South Bridge 3*, 1 noćenje na području Mannheima/Ludwigshafena u hotelu 3/4*, 2 noćenja na brodu na liniji Amsterdam/Newcastle i
  Newcastle /Amsterdam u dvokrevetnim kabinama na osnovi noćenja s doručkom, te troškove organizacije i prodaje

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje te troškove osobnih narudžbi

 • Popusti:

  FM popust u odnosu na redovnu cijenu vrijedi do obavijesti o popunjenja kapaciteta, te isključuje moguće druge popuste ili posebne akcije

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Doplata za vanjsku kabinu: 240 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu kabinu na brodu): 1.590 kn
  Doplata za dvije večere na brodu: 280 kn
  SOBA S POMOĆNIM KREVETOM NA UPIT!

 • Napomena:

  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed obilazaka.
  MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Odgovorni organizator: Atlas.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja.

 

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.