HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

  • Krstarenja

  • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

ABBA SYMPHONIC Real Tribute Show @ Rijeka

Fotogalerija

ABBA SYMPHONIC Real Tibute Show ponovno dolazi u Hrvatsku! Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ovi talentirani glazbenici kreću na mini hrvatsku turneju. Tako će posjetiti riječki centar Zamet 27. siječnja, a Arenu u Varaždinu već drugi dan, 28. siječnja. Na staro mjesto vraćaju se 29. siječnja, u KD Vatroslava Lisinkog u Zagrebu gdje su nedavno držali publiku na nogama više od dva sata, a na bis su izašli čak četiri puta.

Najveći hitovi ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu!

Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka upoznati s stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU. U dvosatnom koncertu prošli su kroz najveće ABBA hitove i tako, zajedno s euforičnom publikom, odali počast jednom od najvećih bendova na svijetu. S obzirom na to da su nekoliko puta pozvani na bis i zagrebačka publika se nije htjela rastati od emocija koje je prizvala užarena atmosfera, s veseljem očekujemo još jedan koncert u Zagrebu. A da ne bi samo Zagrepčani uživali u glazbenom umijeću ovih sjajnih glazbenika, orkestar i bend dolaze po prvi put u Rijeku i Varaždin.

Koncert posvećen švedskoj grupi ABBA koja ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.

Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!

Cijene ulaznica: od 180 kn (23,89 €) do 390 kn (51,76 €)

Naknada jednokratno po narudžbi: 15 kn (1,99 €)

Newsletter

Brzi upit    T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
    Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.