HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Advent u Opatiji i Trsatska gradina, jednodnevni izlet autobusom iz Pule i Poreča, 04.12. i 11.12.2021.

Datumi putovanja:

 • 04.12.2021.

 • 11.12.2021.

Vrsta prijevoza:

Autobusom iz Pule i Poreča. Mogućnost ukrcaja u Okretima i Pazinu.

Cijena:

od 130 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule ( parking kod Konzuma) u 9:00, Okreti u 9:20 , Poreča u 10:00, Pazin u 10:30. Vožnja do Opatije gdje ćemo posjetiti najljepši Advent uz more.
  Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije , ostatak vremena slobodno za uživanje u čokoladnim delicijama ( u terminu 03.12.-05.12.21.- Festival čokolade)
  Blagdanskom će se čarolijom oviti poznate lokacije kao što su park sv. Jakova, park Angiolina, Slatina, Lungomare, Ljetnu pozornicu, gradsku tržnicu i pitoreskno Volosko, ali i ponuditi niz uzbudljivih iznenađenja za sve posjetitelje. 
  Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo
  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Rijeci. Po dolasku u Rijeku slobodno vrijeme za obilazak Adventskog sajma u centru grada, vlastite programe i shopping.
  U dogovoreno vrijeme sastanak putnika sa pratiteljem putovanja te zajednički odlazak našim autobusom do Trsata. Posjet Adventu na Trsatskoj gradini, gdje će biti postavljeno nekoliko kilometara božićnih lampica, adventske kućice, najveća kuglica u Hrvatskoj i puno blještavila i iznenađenja. Dobro društvo, kuhano vino i glazba za ples dobitna su kombinacija, a najljepše je kada svo to vrijeme provodimo zajedno, mi i vi! Zakoračite s nama u ovogodišnju adventsku bajku, jedva čekamo! Slobodno vrijeme za vlastite programe. 
  Okupljanje putnika oko 20:30. Povratak prema Istri, dolazak u Poreč predviđen u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  CIJENA PO OSOBI: 130 kn
  DJECA od 5-12 god.: 80,00 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom, turističkog pratitelja

   

 • Cijena ne uključuje:

  sve što nije navedeno pod cijena uključuje, troškovi osobne prirode

  Minimalan broj prijavljenih putnika: 35

   

 • Napomena:

  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju! 
  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
  Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. 

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.