HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Bled i Advent u Ljubljani, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Poreča

Datumi putovanja:

 • 04.12.2021. subota

 • 12.12.2021. nedjelja

 • 18.12.2021. subota

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule i Poreča

Cijena:

od 220 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule u 6:30, Okreti u 6:50, Porela u 7:30 sati, GP Kaštel u 8:00 sati. Ugodna vožnja prema BLEDU,  biseru slovenskih Alpa, okruženom visokim planinskim vrhuncima. Bled je bajkovit gradić koji se smjestio na ledenjačkom jezeru koje okružuju moćne planine.

  Po dolasku u Bled slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero. Preporučamo izlet brodićem kojim se posjećuje otočić na sredini jezera na kojem se smjestila crkva i iznad nje stoljetni dvorac iz XVIII st. u kojem možete potegnuti uže – zvono će zazvoniti što znači da će se Vaše želje ispuniti!

  Posjetite i Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, te svakako preporučamo da probate glavni specijalitet – bledske kremšnite.

  Okupljanje putnika u dogovoreno vrijeme, te nastavak vožnje do glavnog i najvećeg slovenskog grada – LJUBLJANE. Po dolasku slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju okićenog grada (u vrijeme božićnih blagdana Ljubljanu krasi velika jelka pred Franjevačkom crkvom na Prešernovu trgu) i naravno nezaobilazan predbožićni shopping….

  Planiran povratak iz Ljubljane oko 19:00 sati. Očekivani dolazak  u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 220 kn

  Cijena za djecu od 5 - 12 godina: 150 kn

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz autobusom, razglede prema programu, turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

   

 • Cijena ne uključuje:

  sve što nije navedeno pod cijena uključuje,  troškovi osobne prirode, putno zdravstveno osiguranje

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  ulaznica u Bledski stari grad: 10,00 €, vožnja brodom Bledskim jezerom: 14,00 €

   

 • Napomena:

  Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.

  Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

  Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.

  Za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica !

  Odgovorni organizator: Sabina Travel

Za ovo putovanje je potrebna tzv. digitalna potvrda odobrena od Europske Unije, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU) ili dokaz o nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci),  negativnog PCR testa koji nije stariji od 72h ili antigenskog testa koji nije stariji od 48h.

U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Sabina Travel

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Sloveniju na službenim stranicama MVEP-a.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti organizatora.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.