HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Delnička adventska bajka, jednodnevni izlet autobusom iz Pule i Pazina, 28.11., 05.12. i 19.12.2021.

Datumi putovanja:

 • 28.11. nedjelja

 • 05.12. nedjelja

 • 19.12. nedjelja

Vrsta prijevoza:

Autobusom iz Pule i Pazina. Mogućnost ukrcaja i u Okretima, Tunel Učki i Vratima Jadrana.

Cijena:

od 230 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule u 7,30h (parking Konzume – bivši Mercator) te iz Pazina u 8,15h (autobusna stanica). Mogućnost ukrcaja i u Okretima, Tunel Učki i Vratima Jadrana. 
  Udobna vožnja autobusom u pravcu srca GORSKOG KOTARA. Dolazak u mjesto Delnice i sastanak sa lokalnom turstičkom vodičicom specijaliziranom za Gorski kotar Lynx and Fox. Razgledavanje zanimljivosti Delnica - vidikovac Janet Majnarich, posjet jedinstvenoj skijaškoj skakaonici na obroncima zaštićene šume Japlenški Vrh, razgledavanje gatera sa jelenskom divljači. Šetnja parkom kralja Tomislava uz priče i legende iz prošlosti Delnica. Šetnja kroz Trg Goranskih šumara i drvara uz posjet spomeniku snijegu kroz Supilovu ulicu do lokaliteta Popovićev mlin. Posjet sto godina starom električnom mlinu uz domaćina koji skriva zanimljivu priču o teškom putu mlinarske obitelji, poduzetništvu i inovativnosti sa početka 20.st. 
  Slijedi razgledavanje jedinstveno uređenog sela Bake Mraz u centru Grada Delnice uz susret sa Bakom Mraz i njenim vilenjacima te slobodno vrijeme za kavu ili uživanje u programu Delničke adventske bajke. Potom je vrijeme za kratko putovanje prema čudesnoj dolini leptira - dolini rijeke Kupe i naselju Brod na Kupi. Slijedi šetnja po pitoresknom mjestu i stazicama uz rijeku Kupicu preko ušća Kupice u Kupu zvanog Vilinski gaj gdje su se prema narodnoj predaji sakupljale vile. Prolaz preko visećeg mosta i kroz Poučnu stazu medvjeda u dvorištu Osnovne škole Fran Krsto Frankopan. Slijedi posjet Kaštelu Zrinskih iz 17. Stoljeća u kojem se danas nalazi Interpretacijski centar Kulturno-turističke rute Putovima Frankopana i stalni postav „Divljina s pogledom na more“ Prirodoslovnog muzeja Rijeka koji na zanimljiv način prikazuje značajke, zanimljivosti i posebnosti prirode goranskog područja, ali i elemente tradicionalnog suživota čovjeka i prirode. 
  Šetnja do Izvora Kupice i povratak u Delnice. Slobodno popodne u Delnicama koje možete iskoristiti za kasniji ručak, klizanje na velikom natkrivenom klizalištu ili uživanje u selu Bake Mraz!
  Polazak prema Istri u 18,30h. Dolazak kući u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena izleta po osobi:  230,00 kn 
  Cijena izleta za djecu od 5 do 12 god. : 150,00 kn

  Vrijednost više: uključene ulaznice za Popovićev mlin i Kaštel Zrinskih, vođenje naše vodičice Lynx & Fox,  posjet Brodu na Kupi te šetnja Kupicom

   

   

 • Cijena uključuje:

  - prijevoz autobusom
  - voditelja putovanja
  - razglede prema programu 
  - cjelodnevnu uslugu lokalnog turističkog vodiča specijaliste za Gorski kotar
  - organizaciju putovanja  i PDV
  - ulaznicu i stručno vodstvo za lokalitet “Popovićev mlin”
  - ulaznicu za Kaštel Zrinskih u Brodu na Kupi, Interpretacijski centar Putovima Frankopana i posjetiteljski centar “Divljina s pogledom na more” Prirodoslovnog muzeja Rijeka

   

 • Cijena ne uključuje:

  osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  DOPLATA ZA RUČAK (potrebna najava prilikom rezervacije): 
  Menu 1. - 70,00 kn: Juha povrće, pohana puretina, đuveđ riža, miješana salata mix, kolač
  Menu 2.- 85,00 kn: mesna juha, miješano meso (pohana piletina, puretina žar, svinj.kotlet u umaku), pekarski krumpir, miješana salata, štrudla od borovnica

   

 • Napomena:

  - cijena putovanja formirana je na bazi od min. 25 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
  - prijave za izlet moguće su najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet, odnosno do popunjenja mjesta u autobusu.
  - staviti na sebe udobnu slojevitu odjeću i čvrstu zatvorenu obuću sa gumenim rebrastim potplatom namijenjenu za šetnje po prirodi (jača tenisica, cipela, čizma i sl.) 
  - plaćanje u autobusu nije moguće.
  - raspored sjedenja određuje se po redoslijedu prijave.
  - sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
  - s obzirom na datum polaska preporuke/odredbe se mogu promijeniti do trenutka polaska.
  - Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 
  - polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.
  - odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o. 

   

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.