HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

London Nova godina, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana / 4 noćenja

Datumi putovanja:

 • 30.12.2021 - 03.01.2022.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba, 5 dana / 4 noćenja

Cijena:

od 2.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – LONDON ( 30.12. )

  Sastanak putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u 14:50 kod šaltera informacija te prijava za let. Polijetanje za London u 16:55. Po slijetanju u London u 18:30 po lokalnom vremenu slijedi transfer do grada uz panoramski razgled grada: Kensington gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Westminsterska opatija, Parlament, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square… Smještaj u hotel. Šetnja s voditeljem putovanja pokraj British museuma do centra večernjeg života Londona. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  LONDON ( 31.12. ).                                              SRETNA NOVA GODINA!!!

  Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom. Prošetat ćemo po Whitehallu, gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137m visine. Slobodno poslijepodne. Predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Pripreme za najluđu noć u godini.  Predlažemo zajednički odlazak na novogodišnju večeru u tipičan londonski pub uz tradicionalne engleske specijalitete. Nakon toga nastavljamo do obale rijeke Temze gdje ćemo prisustvovati nezaboravnom vatrometu kada Big Ben otkuca ponoć. Sretna Nova godina!!

 • 3. dan:

  LONDON - IZLET U KRALJEVSKI GRADIĆ WINDSOR I ETON ( 01.01.)

  Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u kraljevski gradić Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i kraljevskog dvora. Odlazak do obližnjeg Etona, gradića često zvanog “kolijevka engleskih državnika “. Tu se  nalazi svjetski poznata engleska privatna škola za mladiće osnovana 1440. godine koja je iznjedrila 18 bivših britanskih premijera. Povratak u London. Za one koji ostaju u Londonu predlažemo London New Year Parade koja se održava na preko 3 km dugom šetalištu. Najvećom paradom na svijetu koju će pratiti svjetske televizije, tisuće učesnika iz Londona i cijelog svijeta bogatim programom obilježava početak Nove. Plesači, muzičari, lutkari, klaunovi, limena glazba...Ovaj nezaboravan doživljaj počinje u podne i traje par sati. Prošetajte najpoznatijom europskom shopping ulicom Oxford Street, posjetite robne kuće Selfridges i Primark, a svakako preporučamo i šetnju raskošnom Regent ulicom.  Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  LONDON- GREENWICH  ( 02.01.).                           

  Doručak. Predlažemo poludnevni izlet brodom po rijeci Temzi do Greenwicha. Tijekom vožnje vidjet ćete mnoge znamenitosti Londona: St Paul katedralu, Milenijski most, Tate Modern galeriju, Shakespearovo kazališta The Globe, Tower Bridge i mnoge druge. Na Greenwichu se nalazi opservatorij kojim prolazi nulti meridijan i najveći pomorski muzej u svijetu. Na poznatom Greenwich marketu možete probati razne svjetske kuhinje I kupiti originalne proizvode lokalnih umjetnika. Predlažemo posjet londonskoj kuli HM Tower of London, najstarijoj kraljevskoj rezidenciji iz 11. stoljeća, u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. U blizini se nalazi i St. Paul katedrala remek djelo 17. stoljeća. Predvečer predlažemo odlazak do najvećeg parka Londona, Hyde park gdje se održava Winter Wonderland, novogodišnji sajam na otvorenom. Osim fantastične gastro ponude i odličnog piva možete klizati, posjetiti cirkus, zabavni park, obići sajam i kupiti delicije i suvenire za svoje najdraže. Navečer predlažemo odlazak na neku od poznatih kazališnih predstava na londonskom West Endu ( Mamma Mia, Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago… ). Povratak u hotel.

 • 5. dan:

  LONDON – ZAGREB  ( 03.01.)

  Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju Londonskim parkovima, vrijeme za shopping i ručak. Transfer do zračne luku. Direktan let za Zagreb u 15.10. Slijetanje u Zagreb u 18:30 po lokalnom vremenu.  Kraj programa.

 • Cijena:

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: 3.290 kn

  First Minute cijena: 2.990 kn

   

   

 • Cijena uključuje:

  • prijevoz zrakoplovom British airwaysa prema programu
  • transfere autobusom
  • zračna luka London Heathrow- hotel- zračna luka Heathrow London
  • panoramski razgled grada autobusom i pješice
  • smještaj u hotel Royal National 3* u centru grada na osnovi 4 noćenja s engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
  • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,
  • organizaciju i pripremu putovanja.
  • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

   

 • Cijena ne uključuje:

  • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190,00 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
  • doplatu za jednokrevetnu sobu390,00 kn
  • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu

   

 • Popusti:

  Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju – 500,00 kn

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  doplatu za jednokrevetnu sobu 1.290,00 kn
  Moguć smještaj u obiteljskim sobama na upit

  Eventualne doplate: (okvirne cijene, točne cijene dobit ćete u završnoj obavijesti)

  • vožnja na London Eye 25 GBP
  • Madame Tussaud`s + 4D Marvel 4 + Screen 29 GBP
  • Tower of London 25 GBP
  • Izlet brodm do Greenwicha uz razgled Greenwicha – 20 GBP
  • **Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

   

   

 • Napomena:

  Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, za putovanje je potrebna važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
  Odgovorni organizator: Mondo Travel

Vrijednost više:

 • ZRAKOPLOVOM NA DIREKTNOM LETU IZ ZAGREBA
 • HOTEL 3* U CENTRU LONDONA,
 • UKLJUČEN ENGLESKI DORUČAK U CIJENU!

RED LETENJA NA BRITISH AIRWAYSU:

BA 849 Zagreb 16:55 London, Heathrow 18:30
BA 848 London, Heathrow 15:50 Zagreb 18:30

PRIJEVOZNIK: British Airways
U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 12 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti organizatora.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Republika Hrvatska nalazi se na zelenoj listi...

- obavezan je negativan PCR test najkasnije 72 sata prije putovanja i

- obavezno testiranje 2 dana po ulasku u UK te obavezno ispunjavanje obrasca Passenger locator form.

Testiranje je obavezno neovisno o tome jeste li cijepljeni. Testiranje se odrađuje u hotelu, drugo jutro. Dobit ćete test koji sami napravite i predate vodiču koji će sakupiti sve testove sa serijskim brojem i predati ih. Sve skupa je vrlo brzo, a cijena testiranja je 440 kn.

Prije putovanja potrebno je odraditi sljedeće korake: (1) obaviti testiranje na COVID-19 u periodu od tri dana prije puta i dobiti negativan rezultat, što je preduvjet za polazak na put (informacije o prihvatljivim testovima i certifikatima dostupne su na gore spomenutom linku https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england); (2) naručiti i platiti PCR test za drugi dan https://www.gov.uk/find-travel-test-provider ; (3) ispuniti tzv. passenger locator form.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanja i upozorenja za Ujedinjenu Kraljevinu na službenim stranicama MVEP-a.

Osobe koje su cijepljene objema dozama priznatih cjepiva (UK priznaje službene hrvatske potvrde o cijepljenju) i putuju u UK iz zemalja koje nisu na crvenoj listi trebaju unaprijed rezervirati obvezan test za 2 dan po ulasku u UK (kojega mogu obaviti i ranije)

Osobe koje nisu cijepljene i putuju u UK iz zemalja koje nisu na crvenoj listi moraju imati negativan PCR test ili brzi antigenski test najkasnije 72 sata prije putovanja te rezervirati obvezno testiranje 2. i 8. dan po ulasku u UK, ispuniti tzv „locator form-a“, obaviti testiranje 2. i 8. dan te biti u samoizolaciji 10 dana na odabranom mjestu boravka u UK-u. Osobe koje dolaze sa zemalja na „crvenoj listi“ UK-a, bez obzira na status cijepljenja, moraju imati negativan PCR test ili brzi antigenski test najkasnije 72 sata prije putovanja, ispuniti tzv „locator form-a“, te uplatiti paket u državnoj hotelskoj karanteni u kojoj osoba mora boraviti u samoizolaciji deset dana.

Savjetujemo da prije putovanja obavezno detaljno proučite stranice britanske Vlade (posebno stranicu https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england) te linkove koje navodimo niže) te da se informirate kod svojih avioprijevoznika o potrebnim predradnjama. Testiranje prije putovanja za UK je do 04.10.2021. obavezno neovisno o tome jeste li cijepljeni. Informacije o prihvatljivim testovima i certifikatima dostupne su na gore spomenutom linku https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england);

Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, za putovanje je od 01.10. potrebna važeća putovnica!

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.