HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

London, putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 4 dana / 3 noćenja

Datumi putovanja:

 • 20 - 23.09.2023.

 • 27 - 30.10.2023.

 • 24 - 27.11.2023.

Vrsta prijevoza:

zrakoplovom iz Zagreba

Cijena:

od 539 € / 4.061,10 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – LONDON
  let, noćenje
  Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na izravan let za London, a po dolasku u London slijedi organizirani prijevoz do hotela, po dolasku smještaj u hotel u središtu Londona. Nakon kraćeg predaha, odlazak u večernju šetnju West Endom, do Leicester Squarea, središta zabave i noćnog života s poznatim kinima, kazalištima i restoranima i Piccadilly Circusa. Slobodno vrijeme za večeru. Povratak u hotel s voditeljem putovanja ili u individualnom aranžmanu. Noćenje.

 • 2. dan:

  LONDON
  doručak, noćenje
  Nakon doručka odlazimo javnim prijevozom i pješice u razgled britanske prijestolnice u pratnji voditelja putovanja. Prva postaja nam je gradski okrug Westminster u kojem su se smjestila neka od najvažnijih zdanja u Londonu poput zgrade Britanskog parlamenta s čuvenim Big Benom odnosno Westminsterska palača čija je gradnja započela u razdoblju vladavine britanske kraljice Viktorije, a bila je na neki način nužna jer je veći dio prijašnjih zgrada parlamenta na toj lokaciji izgorio u velikom požaru 1834. godine. Ovdje se smjestila i Westminsterska opatija (Westminster Abbey), krunidbena i grobna crkva engleskih i britanskih vladara od 1066. godine koja se od 1987. nalazi na UNESCO-ovu popisu svjetske kulturne baštine. Nastavljamo prema ulici Downing Street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera. Prošetat ćemo po Whitehallu, gdje su smještena Vladina ministarstva, vidjeti kraljevsku stražu na konjima, posjetit najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti te otići potom kroz kraljevski park St. James Park do Buckinghamske palače, rezidencije britanske kraljevske obitelji. Slobodno poslijepodne i večer. Predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu (ulaznica uz doplatu i prijavu prilikom rezervacije aranžmana) ili odlazak do tri čuvena muzeja na Exhibition Roadu s besplatnim ulazom: Natural History Museum, jedan od najboljih prirodoslovnih muzeja na svijetu, Science Museum i Victoria and Albert Museum. Svakako preporučujemo i odlazak na jedinstveni vidikovac – Sky Garden, na visini od 155 metara koji se proteže na tri etaže te nudi pogled na London od 360 stupnjeva, a nalazi se na vrhu nebodera poznatijem kao The Walkie-Talkie. Sky Garden nudi, kao i što samo ime govori, prekrasno uređene vrtove, vidikovce, otvorenu terasu i dva restorana. Povratak u hotel u individualnom aranžmanu. Noćenje.

 • 3. dan:

  LONDON
  doručak, noćenje
  Doručak. Nastavljamo s razgledom Londona javnim prijevozom i pješice. Odlazimo prema istočnom dijelu Londona i razgled započinjemo s katedralom St. Paul, kojom dominira 108 metara visoka kupola, druga po veličini nakon one Sv. Petra u Vatikanu. Nastavljamo preko londonskog Cityja, koji oduševljava sjajnim spojem starog i novog, modernih poslovnih nebodera i starih londonskih zdanja, do srednjovjekovne tvrđave Tower of London koja čini jednu od središnjih gradskih točaka i nalazi se na istočnom rubu povijesnog središta Londona uz samu sjevernu obalu rijeke Temze. Tower of London je ujedno i najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji iz 11. stoljeća te je jedna od najvećih atrakcija Londona. Mogućnost razgleda uz doplatu (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). Nastavljamo do najpoznatijeg londonskog mosta Tower Bridge prelaskom kojeg stižemo na južnu obalu Temze i šetnicom uz rijeku tzv. Queenswalk stižemo do katedrale Southwark, zatim i replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Sir Francis Drake u 16. st. oplovio svijet, Shakespeareova kazališta – The Globe Theatre, galerije Tate Modern te panoramskog kotača London Eye s kojeg se pruža veličanstven pogled na grad. Doživite London sa 137 m visine od kuda se pruža pogled na cijeli grad uz 4D projekciju filma o Londonu (ulaznica uz doplatu i prijavu prilikom rezervacije aranžmana). Za poslijepodnevne sate predlažemo posjet poznatim trgovačkim ulicama Oxford Street, Bond Street, Regent's Street ili nekoj od robnih kuća kao što su Harrods, Selfridges, Primark, Hamleys – najpoznatiji dućan s igračkama na sedam etaža. Navečer predlažemo odlazak na neku od čuvenih kazališnih predstava na londonskom West Endu. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  LONDON – ZAGREB
  doručak, let
  Poslije doručka odjava iz hotela te slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i zadnje obilaske ili kupovinu prije odlaska u zračnu luku. Predlažemo svakako da posjetite poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini hotela ili predlažemo posjet mondenoj četvrti Notting Hill, poznatoj po uličnim sajmovima te atraktivnim terasama velikih viktorijanskih palača i elegantnih restorana. U poslijepodnevnim satima transfer do zračne luke London Heathrow te prijava na izravan let za Zagreb. Dolazak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 20.09.: 599,00€/4.513,17 kn    First Minute cijena: 569,00€/4.287,13 kn

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 27.10.: 599,00€/4.513,17 kn   First Minute cijena: 539,00€/4.061,1 kn

  Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za polazak 24.11.: 569,00€/4.287,13 kn   First Minute cijena: 539,00€/4.061,1 kn

   

 • Cijena uključuje:

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na izravnoj liniji Zagreb – London – Zagreb
  • uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm)
  • zrakoplovne pristojbe
  • povratni transfer autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* u centru Londona u dvokrevetnim sobama
  • sve razglede prema programu
  • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

   

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  - Doplata za jednokrevetnu sobu 210 €/ 1.582,24 kn

   

  Fakultativni sadržaji:

  - London Eye (panoramski kotač), cijena od: 33 €/ 248,64 kn odrasli, 29 €/ 218,50 kn djeca do 16 godina

  - Madame Tussauds (svjetski poznati muzej voštanih figura), cijena od: 40 €/ 301,38 kn odrasli, 36 €/ 271,24 djeca do 16 godina

  - Tower of London: cijena ulaznice od: 40 €/ 301,38 kn odrasli, 20€/ 150,69 kn djeca do 16 godina, djeca do 5 godina besplatno

 • Napomena:

  Odgovorni organizator: Palma Travel

Hotel u Londonu :
ROYAL NATIONAL HOTEL 3* | (ili slični)
Hotel se nalazi u centru grada u neposrednoj blizini British Museuma i Oxford Streeta
Nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)
Javni prijevoz:
Predlažemo, uz asistenciju vodiča, kupovinu Oyster Carda – vrijednosne kartice, koja omogućuje neograničene dnevne vožnje u 1. i 2. zoni, a koju ćemo koristiti tijekom boravka u Londonu s obzirom da su razgledi organizirani pješice i javnim prijevozom. Djeca mlađa od 11 godina voze se besplatno u pratnji odrasle osobe koja posjeduje valjanu kartu. Oyster Card potrebno je prisloniti na uređaj za registraciju,  na početku i na kraju vožnje.
Važna napomena: Zrakoplovni prijevoznici, uslijed određenih okolnosti, zadržavaju pravo promjene rasporeda leta što uključuje mijenjanje vremena polijetanja i slijetanja, kao i otkazivanja letova bez prethodne obavijesti.
Konačne i finalne satnice letova će biti poslane u završnim obavijestima koje šaljemo do 3 do 5 dana prije putovanja.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.