HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Nova godina Dubai, zrakoplovom iz Zagreba, 28.12. – 03.01.2022., 7 dana / 6 noći

Datumi putovanja:

 • 28.12. - 03.01.2022.

Vrsta prijevoza:

Zrakoplovom iz Zagreba.

Cijena:

od 6.990 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  ZAGREB – DUBAI
  Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2h prije leta. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dubai s polaskom u 14.30h. Dolazak u Dubai predviđen je u 23.o5h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti organizirani transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel 4*. Noćenje.

 • 2. dan:

  DUBAI – CITY TURA
  Nakon doručka predlažemo odlazak na poludnevni razgled grada. Razgled obuhvaća stari i novi dio grada te započinje vožnjom do plaže Jumeirah, najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubaiju. Odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalaze luksuzne privatne rezidencije i luksuzni hoteli poput Atlantis The Palm. Slijedi stanka za fotografiranje poznatog hotela u obliku jedra i jednog od najluksuznijih hotela na svijetu – Burj Al Araba. Nastavak vožnje ulicom Šeika Zayeda, uz najvišu građevinu na svijetu, Burj Khalifu, do starog dijela grada. Slijedi prelazak zaljeva brodićem „abra“ u drugi dio grada. Tamo se mogu otkriti neponovljivi mirisi, boje i okusi raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila, a poslije ćemo posjetiti i najveći bazar zlata na svijetu! Nakon razgleda putnici mogu ostati u Dubai Mallu – jednom od najvećih shopping centara na svijetu i prijestolnici svih svjetskih luksuznih brendova ili se organiziranim transferom vratiti u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

 • 3. dan:

  DUBAI – ABU DHABI – DUBAI
  Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Abu Dhabi. Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih arapskih emirata, najveći po površini, administrativni je centar i središte državnog aparata. Smatra se i jednim od najbogatijih gradova na svijetu s obzirom da se najveći broj naftnih nalazišta nalazi na teritoriju ovog emirata. Otuda je i poznat pod nazivom „Arapski dragulj”. Svakako najupečatljivji dojam današnjega dana ostavlja posjet džamiji Sheika Zayeda koja je jedna od najlješih i najvećih džamije na svijetu, izgrađena u neoislamskom stilu od materijala dopremljenih iz svih dijelova svijeta. Džamija je napravljena u spomen ocu nacije Sheiku Zayedu, te kao njegovo poslijednje počivalište. Nastavljamo prema centralnom dijelu Abu Dhabija prolazeći pored “Emirates Palace-a”, luksuznog hotelskog zdanja, do nedavno otvorene predsjedničke palače Qasr Al Watan, koja svojim bogatim dekoracijama ostavlja bez daha. Poslije ručka  panoramska vožnja kroz Corniche Road preko Saadiyatt otoka, koji je zamišljen kao mjesto sa nabogatijim kulturnim i umjetničkim sadržajem na svijetu, zaustavljanje za fotografiranje pored novoizgrađenog muzeja Louvre. Vožnja preko Yas islanda koji vrvi brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u Dubai u kasnijem poslijepodnevnim satima. Noćenje.

 • 4. dan:

  DUBAI – MIRACLE GARDEN – DUBAI FRAME
  Nakon doručka predlažemo poludnevni izlet u Miracle Graden i Dubai Frame. Miracle Garden je otvoren 2013. godine i prestavlja najveći cvjetni vrt na svijetu, prostire se na 72 000 četvornih metara i broji preko 250 milijuna biljaka i 50 milijuna cvjetova oblikovanih u šarene lukove, uzorke i oblike. Spektakularni krajobraz Dubai Miracle Garden-a zaradio je dva Guinnessova rekorda; za najveći okomiti vrt u 2013. godini i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona  Airbus A380 u 2016. godini. Nastavak do Dubai Frame-a, jednog od najnovijih znamenitosti grada,  najveći je okvir za slikanje na svijetu koji predstavlja spoj povijesti grada i moderne arhitekture. Sama struktura nazvana “Dubai Frame” odnosno “Okvir Dubaija” nalazi se u parku Zabeel i sastoji se od dva tornja visoka 150 metara koji su povezani staklenim mostom dugim čak 93 metra. S modernog se mosta pruža pogled od 360 stupnjeva na grad, dok se u dnu strukture nalazi muzej koji pokazuje razvoj Dubai-ja od malog ribarskog sela do metropole koja pršti životom. U večernjim satima pripreme za doček Nove 2022 godine. Zabava.

 • 5. dan:

  DUBAI –BURJ KHALIFA– SAFARI
  Nakon doručka predlažemo odlazak na najvišu zgradu na svijet Burj Khalifa. Mogućnost odlaska na 125. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih obzervatorija. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači, specijalno educirani za snalaženje po pustinjskim dinama učiniti će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim u udobnim i klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjeta beduinskom kampu u kojem ćete spoznati čari drevnih arapskih tradicija, od jahanja deva preko oslikavanja kanom do pušenja vodenih lula “sheesha”. Pravi orijentalni ugođaj osjetit ćete uz nezaboravan zalazak sunca te uživanje pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 6. dan:

  DUBAI –  EXPO
  Nakon doručka slobodan dan za vlastite aktivnosti. Predlažemo da posjetite Veliku svjetsku izložbu Expo, koja će se održavati u Dubaiju. Prva svjetska izložba bila je Velika izložba u Londonu 1851. Od tada su se održale  izložbe u mnogim zemljama širom svijeta, organizirane oko teme koja pokušava poboljšati naše znanje iz umjetnosti, kulture, znanosti i tehnologije. Ovogodišnja tema je “Povezivanje Uma, Stvaranje Budućnosti” a prikazivati će od umjetnosti, glazbe, gastronomije do tehnologije, arhitekture i zabave, a kroz tematske paviljone i interaktivne izložbe predstaviti će se 192 zemlje, među kojima će biti i Hrvatska. Svakodnevno će se održavati više od 60 predstava uživo,  od opere do pop-up kazališta, flash moba do sportskih događanja, pa čak i državnih proslava. Za tehničke entuzijaste pružit će se prilika da iskuse istinski povezani svijet s autonomnim vozilima, robotikom, proširenom stvarnošću i svemirskim istraživanjima.  Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo Dhow Cruise u Dubai Marini s uključenom večerom i transferom na kojoj ćete moći uživati u panorami ove najveće ljudskom rukom napravljene marine na svijetu. Noćenje.

 • 7. dan:

  DUBAI – ZAGREB
  Nakon doručka, slijedi transfer do aerodroma. Prijava na let za Zagreb s polaskom u 10.00h , predviđeno slijetanje u Zagrebu 13.30h.

 • Cijena:

  First minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.990,00 kn
  Redovna cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 7.490,00 kn

   

 • Cijena uključuje:

  – povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba za Dubai u ekonomskoj klasi
  – smještaj u hotelu 4* na bazi 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
  – transfer iz zračne luke od/do hotela
  – pratitelja iz Zagreba, vođenje na hrvatskom jeziku
  – pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje
  –  ulaznicu za Expo 2020

   

 • Cijena ne uključuje:

  – zrakoplovne pristojbe i naknade 1.990,00 kn ( obavezna uplata u agenciji )
  – doplatu za jednokrevetnu sobu 2.850,00 kn
  – ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
  – karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
  – osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
  – zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja(mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)
   

   

 • Obavezne doplate po osobi:

  – zrakoplovne pristojbe i naknade 1.990,00 kn ( obavezna uplata u agenciji )
  – turistička taksa 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta pratitelju)
  – napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR po osobi

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Faklutativni izleti: 
  Dubai City tura – 230kn
  Abu Dhabi city tura s ulaznicom u predsjedniču palaču – 510kn
  Jeep Safari s uključenom večerom – 490 kn
  Dhow cruise s uključenom večerom – 490 kn
  Miracle Garden i Dubai Frame – 450 kn
  Burj Khalifa ulaznica – 420 kn ( bez transfera)
  Minimalni broj putnika: 20

   

 • Napomena:

  G.O.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.