HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Nova godina u Budimpešti, autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke, 30.12.-02.01.2022., 4 dana / 3 noći

Datumi putovanja:

 • 30.12.-02.01.2022.

Vrsta prijevoza:

Autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke.

Cijena:

od 1.490 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor i fakultativan odlazak na upoznavanje grada s našim turističkim pratiteljem. Noćenje.

 • 2. dan:

  Doručak. Odlazimo na autobusno-pješački razgled grada tijekom kojeg ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: Trg heroja, Andrassy aveniju ispunjenu neo-renesansnim vilama i kućama, zgradu Mađarske nacionalne opere, baziliku sv. Stjepana, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, Budimski dvorac, gradsku uspinjaču, crkvu Matije Korvina, slastičarnicu Ruzwurm, jednu od najstarijih u gradu, Ribarsku utvrdu, Citadelu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena. Slobodno popodne. Vraćamo se u hotel i pripremamo za najluđu noć u godini. Prema želji, možete izabrati DOČEK NOVE GODINE u nekom od budimpeštanskih restorana ili se provesti u zabavi na otvorenom s mnoštvom Mađara i njihovih gostiju iz cijelog svijeta na nekom od punktova u centru Budimpešte. Noćenje.
   

 • 3. dan:

  Nakon doručka organiziramo poludnevni fakultativni izlet autobusom u pitoreskni gradić Szentendre, najposjećenije turističko odredište osim glavnog grada. Zbog svojeg položaja i zanimljive arhitekture, grad je postao mekom za umjetnike iz svih krajeva svijeta. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vrijeme za individualne programe ili shopping. Navečer organiziramo fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran – Čardu s ciganskom glazbom i programom. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalaze gradski park, Vajdahunyad dvorac, Muzej lijepih umjetnosti, Szecenyi kupke i zoološki vrt koji se prostire na preko 15 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U kasno prijepodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku i Pulu stižemo u večernjim satima.

 • Cijena:

  REDOVNA CIJENA: 1.590 kn

  FIRST MINUTE CIJENA: 1.490 kn
  (vrijedi za prijave i uplate do 30.11. ili do popunjenja mjesta na akciji)

  Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10% 

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3*, panoramski razgled Budimpešte autobusom, usluge voditelja putovanja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika

   

 • Cijena ne uključuje:

  ulaznice, stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično.
   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  jednokrevetna soba 500,00 kn

  vožnja brodom po Dunavu €15

  Večera u čardi € 30

  Poludnevni izlet u Szentendre €10 (minimalno 20 prijavljenih) – plaćanje u eurima na licu mjesta

  Putno zdravstveno osiguranje

  Osiguranje otkaza putovanja

   

 • Napomena:

  Cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji može biti podložan promjenama.

  Dobro je znati: U Mađarskoj  vrijedi nacionalna valuta forinta koja je i jedino sredstvo plaćanja. Forinte je moguće nabaviti i u našim bankama. 
   

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.