HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Nova godina u Pragu, autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke, 30.12.-02.01.2022., 4 dana / 3 noći

Datumi putovanja:

 • 30.12.-02.01.2022.

Vrsta prijevoza:

Autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke.

Cijena:

od 1.890 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

   Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 04:00 sata, iz Pazina s „Etradexa“ uz 04:30, s tunela Učka u 04.45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom preko Slovenije i Austrije u pravcu Češke. Dolazak u ČEŠKY KRUMLOV, grad na rijeci Vltavi u pokrajini Južna Češka. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. Stoljeća. Sa svojim gotičkim, renesansnim i baroknim elementima izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je građevinska baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju tijekom stoljeća. Zbog toga je povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Nastavak puta prema Pragu gdje stižemo u večernjim satima. Smještaj u hotelu s 3 zvjezdice. Noćenje.

 • 2. dan:

  Doručak. Odlazak na razgled Praga uz pratnju stručnog lokalnog vodiča: gornji grad HRADČANE, STRAHOVSKE NADVORE, HRADČANSKE NAMESTI, KATEDRALA SV. VITA, PRAZSKY HRAD, MALA STRANA, KARLOV MOST, ASTRONOMSKI SAT, STARE NAMESTI, VACLAVSKI TRG, ŽIDOVSKA ČETVRT... Poslijepodne slobodno za individualne razglede grada. Povratak u hotel. Nakon slobodnog vremena za kupnju suvernira vraćamo se u Prag. Slobodno poslijepodne za individualne programe. DOČEK NOVE GODINE prema izboru, na otvorenom ili u nekoj od mnogobrojnih pivnica. Noćenje.

 • 3. dan:

  Doručak. Organiziramo fakultativni izlet do pivovare KOZEL s tradicijom proizvodnje istoimenog vrhunskog piva. Tijekom razgleda upoznat ćemo se s poviješću pivovare, procesom proizvodnje, punjenjem, skladištenjem i na koncu osobno provjeriti kvalitetu piva tradicionalnom degustacijom. Upoznat ćemo i maskotu pivovare, jarca Oldu. Navečer organiziramo fakultativni izlet-plovidbu rijekom Vltavom tijekom koje ćete uz večeru uživati u noćnoj panorami Praga. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 4. dan:

  Doručak. Polazak prema ČESKIM BUDEJOVICAMA, centru Južne Češke najpoznatije po proizvodnji čuvenog piva BUDWEISER. Grad koji je smješten na rijeci Vltavi i rijeci Malše tipičan je primjer srednjovjekovnog obrambenog grada koji je služio kao demonstracija kraljeve moći na jugu Češke. U kraćem razgledu grada vidjeti ćemo: glavni trg koji nosi ime po osnivaču grada Premyslu Otakaru II., SAMSONOVU FONTANU, jednu od najvećih čeških fontana, BAROKNU GRADSKU VIJEĆNICU, CRKVU SV. NIKOLE, GOTIČKO-RENESANSNI TORANJ ČERNÉ VĚŽE, DOMINIKANSKI SAMOSTAN, ZGRADA BIVŠE SOLANE I ORUŽARNICE... Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja prema austrijskoj granici i dalje prema Hrvatskoj. U Rijeku i Pulu stižemo u kasnim večernjim satima.

 • Cijena:

  REDOVNA CIJENA: 1.990 KN
  FIRST MINUTE CIJENA: 1.890 KN
  (vrijedi za prijave i uplate do 30.11. ili do popunjenja mjesta na akciji)

  Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%


   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonom i WC-om, 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*, razgled Praga prema programu, posjete Českom Krumlovu i Českim Budejovicama, voditelja putovanja i lokalnog stručnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika

   

 • Cijena ne uključuje:

  obvezna doplata na licu mjesta za boravišnu pristojbu od €2,00 (po osobi/noć), stručno vođenje u muzejima i galerijama; ulaznice za muzeje i ostale znamenitosti. 
   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  Vožnja brodom po Vltavi s večerom € 25

  Fakultativni izlet s ulaznicom u pivovaru € 12 (minimalno 20 prijavljenih) – plaćanje u eurima na licu mjesta

  jednokrevetna soba: 800,00 kn

  putno zdravstveno osiguranje

   

 • Napomena:

  Cijene fakultativnih sadržaja su navedene informativno kao i redoslijed razgleda koji može biti podložan promjenama.

  Dobro je znati: U Češkoj vrijedi nacionalna valuta Češka kruna koja je i jedino sredstvo plaćanja. Češke krune moguće je nabaviti i u našim bankama. Za ovo putovanje nije potrebna putovnica, dovoljna je i važeća osobna iskaznica.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.