HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

  • Krstarenja

  • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar @ Kaštel Pula, 24.06.2023.

Fotogalerija

Ponovno u Puli: Parni Valjak za kraj lipnja najavio koncert u pulskom Kaštelu

Publika je izvrsno prihvatila prve koncerte s Igorom Drvenkarom

Nakon izvrsno prihvaćenih prvih koncerata s Igorom Drvenkarom u Zadru i Rijeci, Parni Valjak najavljuje i dolazak pred publiku u Pulu, gdje će nastupiti u subotu, 24. lipnja u predivnom okruženju pulske tvrđave Kaštel. Ulaznice su već dostupne u prodaji!

Nakon što su pjesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i u svojoj postavi u ulozi pjevača predstavili Igora Drvenkara, članovi benda Parni Valjak najavili su i proljetnu turneju, koju su započeli koncertima pred prepunim zadarskim klubom Arsenal te riječkim Pogonom kulture. Već s prvim taktovima pomno odabranog koncertnog repertoara, kojeg čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, publika je oduševljeno prihvatila ovo novo poglavlje jednog od najznačajnijih bendova u regiji.

Pred njima su aktivni mjeseci ispunjeni koncertima, a svoju ovogodišnju turneju obogaćuju i nastupom u iznimno dragoj im Puli - gradu čiji počasni građanin je bio upravo Aki Rahimovski i mjestu gdje su prošle godine održali veličanstveni koncert “Dovoljno je reći…Aki” u pulskoj Areni.

Cijena ulaznice 17 €

Naknada po narudžbi: 2,00 €

Newsletter

Brzi upit    T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
    Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.