HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Romantična Bavarska, München, Augsburg i Rosenheim, putovanje autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke, 3 dana / 2 noćenja

Datumi putovanja:

 • 30.10 - 01.11.2021.

Vrsta prijevoza:

autobusom iz Pule, Pazina i Rijeke

Cijena:

od 1.200 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju prema tunelu Karavanke. Nastavak vožnje kroz Austriju prema njemačkoj granici i dalje prema Münchenu. Dolazak u centar grada gdje ćemo razgledati središte Münchena pješice: Karlsplatz, crkva sv. Mihovila, Frauenkiche, Marienplatz sa starom i novom gradskom vjećnicom, Ribljom fontanom i crkvom sv. Petra, Alter Hof, najpoznatiju pivnicu Hofbräuhaus… U večernjim satima preporučamo posjet nekoj od mnogobrojnih gradskih pivnica s bogatom tradicijom i ponudom bavarskih specijaliteta i domaćeg piva. Odlazak prema i smještaj u hotel. Noćenje.

 • 2. dan:

  Doručak. Odlazimo na cjelodnevni izlet u Augsburg, jedan od najstarijih i najljepših te povijesno najvažnijih gradova u Njemačkoj. Razgled grada koji je u vrijeme bankarskih i trgovačkih dinastija Fuggera i Welsera bio istaknuto financijsko središte, međunarodna trgovačka metropola i centar umjetnosti: Maximilianstrasse s plemićkim palačama, Rathausplatz s renesansnom gradskom vijećnicom s tornjem Perlach i Augustovim bunarom, rodna kuća velikog dramaturga Bertholda Brechta, kompleks Fuggerei, najstariji socijalni stambeni objekt na svijetu u kojem još uvijek žive mlade obitelji, Katedrala posjete djevice Marije, rodna kuća Leopolda Mozarta, oca slavnog skladatelja, sinagoga koja je preživjela 2. svjetski rat sa židovskim muzejom, crkva Sv. Ane u kojoj je boravio Martin Luther… U popodnevnim satima preporučamo posjet kompleksu Fuggerei, Muzeju obitelji Welser i Fugger ili Muzeju židovske kulture. Povratak u München. Slobodno vrijeme za večeru i šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan:

  Doručak. Napuštamo München i odlazimo prema nedalekom Rosenheimu, gradu smještenom na rijeci Inn i njenoj pritoci Magnfall. Razgled središta grada: park skulptura Salingarten, Kulturni i kongresni centar izgrađen na nekadašnjem mjestu samostana i solane, Gillitzerblock, gotička crkva Sv. Duha, srce grada Max-Josefs-Platz s kućama građenim u lnn-Salzach stilu, župna crkva Sv. Nikole s Rieder vrtom, stara gradska vrata Mitteltor s gradskim muzejem, Ludwigsplatz, izložbeni prostor Lokschuppen, gradska vijećnica… Slobodno vrijeme. Preporučamo šetnju parkom Magnfall do Innspitza, ušća rijeke Magnfall u rijeku Inn ili uspon na toranj crkve Sv. Nikole. U ranim poslijepodnevnim satima polazak prema austrijskoj granici i dalje kroz Sloveniju prema Hrvatskoj. U Rijeku i Pulu stižemo u večernjim satima.

 • Cijena:

  Cijena po osobi: 1.200 kn

  FIRST MINUTE CIJENA: 1100 kuna
  (vrijedi za prijave i uplate do 15.8.  ili do popunjenja mjesta na akciji)
  Popust za dijete do 12 god. (u sobi s 2 odrasle osobe) 10%

 • Cijena uključuje:

  prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Münchenu, posjet Augsburgu i Rosenheimu, razglede prema programu, usluge voditelja putovanja, pripremu i organizaciju putovanja, jamčevinu turističkog paket aranžmana. Minimalni broj putnika: 30
   

 • Cijena ne uključuje:

  stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično, ulaznice.

   

 • Neobavezne doplate po osobi:

  jednokrevetna soba: 400,00 kn.; 

   

 • Napomena:

  fakultativne opcije, cijene ulaznica i redosljed razgleda mogu biti podložni promjenama

  Odgovorni organizator: Jadrotours

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja organizatora.

  Vaše ime (*)

  Vaš e-mail (*)

  Vaša poruka

  Newsletter

  Brzi upit
   T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
   Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.