HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

  • Krstarenja

  • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Nova arhitektura vina – Team building program – vinarije Kozlović i Roxanich

Fotogalerija

Nova arhitektura vina  je program koji Vam predstavlja vrhunska istarska vina u vinarijama koje su posebne i po svojoj arhitekturi.

Meet the Estate @ KOZLOVIĆ

Novi vinski podrum obitelji Kozlović otvoren je za javnost 2013. godine, na tri etaže, s podrumom za inox i barrique bačves, prostorima za prezentaciju vina i održavanje vinskih radionica, ostakljenom terasom s pogledom na vinograd Valle... Ova fascinantna moderna vinarija savršeno je uklopljena u krajolik i povezana sa starim dijelom imanja, a dobitnik je i brojnih priznanja kako za svoja vrhunska vina tako i za svoju osebujnu arhitekturu.

Nakon razgleda podruma slijedi vođena  degustacija četiri vina, uz sirne ili mesne pladnjeve koje sprema kulinarski tim.

Nastavak programa vodi nas kroz Buje i dolinu rijeke Mirne do Motovuna.

Wine Range @ ROXANICH

Roxanich Wine & Heritage Hotel može se pohvaliti arhitekturom objekta prilagođenog u zadani lokalitet te svojom ponudom.

Ispod hotela smjestio se impozantni vinski podrum i cjelokupni pogon za proizvodnju vrhunskih vina vlastite etikete. Vinarija je koncipirana na pet etaža, s četiri strane je ukopana u teren, na petoj etaži nalazi se i svima omiljena kušaona.

Nakon razgleda objekta, očekuje Vas vođena degustacija pet odabranih etiketa Roxanich vina uz istarski pršut, nareske i domaće sireve.

 

Lokacija: 

sjeverozapadna i centralna Istra

Veličina grupe:

10 do 30 osoba

Trajanje programa:

poludnevno

Newsletter

Brzi upit    T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
    Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.