HR-52100 Pula, Scalierova 1 | T. ++385 52 215497

HR | EN

 • Krstarenja

 • Daleka putovanja

Pretraga po destinaciji i datumu putovanja u intervalu

* Polje za unos destinacije je opcionalno.

First Minute

SVE

Last Minute

SVE

Aktualno

Zoo park Punta Verde i Grado, jednodnevno putovanje autobusom iz Pule i Pazina

Datumi putovanja:

 • 27.04.2019. subota

Vrsta prijevoza:

putovanje autobusom iz Pule i Pazina

Cijena:

od 230 kn

Fotogalerija

 • 1. dan:

  Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 07,00h i iz Pazina (Etradex) u 07,50h Transfer iz Rovinja u slučaju više prijavljenih (minimalno 5 osoba). Mogućnost ukrcaja u Baderni i na ex GP Kaštel. Ugodno putovanje u smjeru Italije i gradića Lignano Sabbiadoro. Upravo u tom gradiću, između dviju obala rijeke Tagliamento, smjestio se ZOO PARK PUNTA VERDE. Park je oaza bogata vegetacijom te dom za više od 1000 životinja od 150 različitih vrsta iz svih dijelova svijeta. Park je raj za djecu i za odrasle. Unutar ZOO parka nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata te dječje igralište za najmlađe. Po dolasku u ZOO park slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i zabavu sa životinjama. 
  U dogovoreno vrijeme okupljanje i polazak prema gradiću GRADO poznatog kao L'Isola del Sole (Sunčani otok) koji je s razvojem započeo još u vrijeme antičkoga Rima. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Preporučamo pogledati baziliku sv. Eufemije s ranokršćanskim mozaicima i pozlaćenim oltarom, zvonik, Lapidarium, bazilika Santa Mara Delle Grazie, arheološke iskopine na Piazza della Vittoria, Gradska vijećnica... Svojim slikovitim kamenim uličicama, mirisima mediteranske prirode, te stijenama uz more, Grado će vas začarati. U blizini glavne plaže nalazi se Park ruža, mirno, zeleno područje prekriveno mediteranskim borovima. 
  Okupljanje u 18:00h te polazak prema Istri. Dolazak kući u večernjim satima.

 • Cijena:

  CIJENA PO OSOBI: 230,00 kn

  DJECA OD 3-11g.: 150,00kn


  Vrijednost više: uključena ulaznica u ZOO!

   

 • Cijena uključuje:

  prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, ulaznica za ZOO, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv

   

 • Cijena ne uključuje:

  troškovi osobne prirode; ulaznice za objekte koji se posjećuju a nisu navedeni pod "cijena uključuje" sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

   

 • Napomena:

  - cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska. 
  - prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.
  - prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom. 
  - preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja  i policu osiguranja od otkaza putovanja
  - Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta. 
  - za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
  - valuta plaćanja u Italiji je EURO.

  Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja

Vaše ime (*)

Vaš e-mail (*)

Vaša poruka

Newsletter

Brzi upit
T. ++385 52 215497 | F. ++385 52 211889 | E. info@activa-istra.com | HR-52100 Pula, Scalierova 1
Copyright © 2001 - 2013, Activatravel Istra d.o.o.